Csapatunk sokoldalú, tehetséges játékosokkal erősítette meg keretét.

Az őszi szezonban és az előrehozott két tavaszi fordulóban akadtak nehézségeink a sérülések, idény közbeni távozások és a koronavírus-járvány miatt is. Csapatunk ennek ellenére helytállt, a „vonal fölött vagyunk”, azaz, ha most érne véget a bajnokság, jövőre is az NB III-ban folytatnánk.

Célkitűzéseink eléréséhez együttesünk leigazolta az NB III Közép csoportban ötödik ESMTK több poszton bevehethető játékosát, Fehér Imrét, aki a Budapesti Honvédban nevelkedett.

A csoportrivális Veszprémtől érkezett Sárossy Dániel, a 23 esztendős védő az őszi szezonban nyolc alkalommal kapott lehetőséget a bajnokságban.

Patócs Richárd az NB III Keleti csoportban szereplő Sajóbábonyból igazolt klubunkhoz. Az 1997-es születésű védő a tanulmányai miatt választott minket, csakúgy, mint a Svájcból hazatérő középpályás, a 23 éves Polonyi Patrick.

Ősszel, menet közben, többen távoztak csapatunktól, így Sárközi Norbert, aki a megyei első osztályú Zsámbéknál folytatja, Lak Imre a Pest megye első osztályú Százhalombattához igazolt, Kovács Ádám a Sárosdhoz került. Szintén máshol folytatja Parádi Erik és Schener Bálint. Ribarics Roland pedig már augusztusban távozott.

Az átigazolási időszak február 14-ig tart, várhatóak még változások…

Hajrá, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő!

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.