Hét forduló után veretlenül vezetjük a bajnokságot.

VISZLÓ TRANS Megyei I. osztály, 7. forduló

Mányi TK - Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 0–3 (0–1) 

Vezette: Cseh Roland. 

Mány: Zabos – Kovács P., Csata, Gondos, Bukovecz - Varga Z., Molnár Á., Lakatos G. (Juhász L.), Veress - Tóth Tivadar, Kelemen  

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi – Paget, Szabó B., Radács, Koronczi (Mód) - Balogh Á., Tóth Tibor, Szellák, Balogh B. (Klauz) - Gere, Bezerédi.

Gól: Tóth T. (66., 84.), Gere (16.)

Barátságtalan idő, nehéz pálya, és szomorú hangulat fogadta a csapatokat ezen a vasárnapon. A találkozó egyperces gyászszünettel kezdődött: a mérkőzés éjjelén, hosszú betegség után elhunyt Fürjes Gézára, a mányi foci egyik nagy, helyi alakjára emlékeztek meg a csapatok. Langyos iramban indult az összecsapás, de helyzetek itt is, ott is adódtak az első félidőben. Amíg a mányi Lakatos Gergő, nagy helyzetben hibázott a gárdonyi kapu előtt, a vendégek már nem. A 16. percben Bezerédi Ádám harcolt meg ügyesen az alapvonal mellett egy labdáért, centerezését Gere Zoltán vágta a kapuba, 0-1. Szünet után is harcos játék folyt a pályán, de a hazaiak jól állták a sarat, jó értelemben nem tisztelve, a talán túlzóan magabiztos vendégeket. A 66. percben aztán egy lecsorgó labdát Tóth Tibor lőtt a hálóba, 0-2. Mindkét oldalon két kapufa csattant, előbb a Gárdony támadója, majd Veress László tévedett minimálisat. A 84. percben, egy röviden hazapasszolt labdára, Tóth Tibor csapott le, és közelről nem is hibázott, 0-3. Az utolsó pillanatban, egy szép támadás után, sakk-matt helyzetben is tévesztettek a mányi támadók.
Közepes iramú, sportszerű mérkőzést játszott a két csapat, jó játékvezetés mellett. A játék összképe alapján, megérdemelt gárdonyi siker született, de a látottak alapján, nem volt három gól különbség, a két csapat között.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.