Veretlenül vezetjük a bajnokságot.

A veretlen, NB III-ba visszavágyó listavezető kezdte lendületesebben a mérkőzést, a 2. percben a korábban Bicskén futballozó Bezerédi labdáját Tóth mellé lőtte kecsegtető helyzetben. A 7. percben már a vendég kapu került veszélybe, ekkor Szokolay átadását Kovács Á. pöccintette a kapura, de rövidre sikerült a kísérlet, így szögletre mentettek a védők. Folytatáshoz kattints! 

A 10. perc hozta meg a hazai vezető gólt, Kincses remek cselek után az alapvonalról vissza gurított, Szokolay pedig 6 lépésről a kapus lába között a hálóba gurított (1-0). A 24. percben Kovács Á. továbbított Németh elé, aki kissé elkapkodva lőtt 17 méterről a kapu fölé. A 33. percben Mód passzolt Tóth elé, tiszta helyzetből leadott 8 méteres lövését Rigó nagy bravúrral védte. A 42. percben viszont a hazai kapus rosszul sikerült kifutása után Balogh Balázs lőhetett kapura, de a hazai védőkről lepattant a labda, a kisebb kavarodás után pedig sikertelen sarokrúgás következett. A félidő utolsó percében Gere jobb oldali beadását Tóth bombázta kapura, Rigó ezúttal nagyot alakítva védett.

A II. játékrész kezdetét "megnyomták" a vendégek, az 52. percben Gere jobb oldali beadását Bezerédi közvetlen közelről a kapuba pörgette (1-1). A következő percben nagy gól szerzési lehetőség maradt ki a vendégek kapuja előtt, Varga futott el a jobb oldalon beadását Németh 18 méterről ismét a kapu fölé lőtte. Az 55. percben Balogh Balázs 10 méteres lövését Rigó a lécre ütötte, a visszapattanót Tóth fejelte újra a lécre, ezután mentettek szögletre a hazai védők. A 69. percben Kovács Á. futtatta Nyúlt, aki a 16-oson belülre érve mellé trafált. A 85. percben Kincses jobbról begurította a labdát, Németh átlépte, így Kovács B. tisztán lőhetett, de a blokkról szögletrúgás következett, ami nem hozott eredményt.

A végén már úgy nézett ki, hogy a folyamatos gárdonyi nyomás ellenére döntetlennel zárul a találkozó, ám a lefújás előtti pillanatban megszerezték a vendégek a győztes gólt. Egy vaktában előre vágott labdát Tóth lekezelt, majd az érkező Gere elé továbbított, ő pedig kissé kisodródva a kapuba továbbított (1-2).

Forrás: 2060.blog.hu

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.