Hét gólt szerezve, fölényes győzelmet aratott csapatunk a bajnokságban.

VISZLÓ TRANS Megyei I. osztály, 15. forduló

Lajoskomárom – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1–7 (0–6)

Lajoskomárom, 100 néző

Vezette: Závotka Csongor.

Lajoskomárom: Deák – Juhász M., Orosz, Czéhmeiszter, Victor (Vadászi, 54.) - Gergye, Dudar E. (Nyári Sz., 77.), Kővári (Labossa, 32.), Varga F. - Klein (Németh Á., 54.), Rózsás (Nyári T., 69.)

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi (Sopronyi, 60.) – Paget, Szabó B., Radács, Bezerédi (Kocsy, 86.) - Hidvégi, Balogh Á., Tóth T., Balogh Ba. (Balogh Be, 86.) - Klauz, Gere

Gól: Németh Á. (76.), ill. Gere (8., 19.), Tóth T. (22., 53.), Szabó B. (14.), Balogh Á. (26.), Bezerédi (45.)

A 8. percben Gere Zoltán iramodott meg a jobb oldalon, 13 méteres alsó sarkos lövésébe Deák Zala csak beleütni tudott, 0-1. A 14. percben Bezerédi Ádám látványosan, sarokkal jobbról középre tett labdája után Szabó Balázs közelről vette be a lajosi kaput, 0-2. A két csapat ezután már végképp nem volt egy „súlycsoportban”, a mieink tetszés szerint érték el újabb találataikat, Gere, Tóth Tibor, Balogh Ádám, majd Bezerédi révén, 0-6. Ezzel már az első félidőben padlóra küldték az enerváltan futballozó hazaiakat. A második játékrészre visszavett a Gárdony, míg a vendéglátó gárda az önbecsüléséért, és a becsületgólért küzdött. Majd a 53. percben Tóth Tibor talált közelről a hálóba, 0-7. A 76. percben baloldali beadást követően bizonytalankodott a védelmünk, és kapu felé kanyarodó labdába közbeszúró Németh Ákos találatával szépített a Lajoskomárom, 1-7.

Klubunk egy fordulóval a téli szünet előtt veretlenül, 12 győzelemmel és 1 döntetlennel, 37 ponttal vezeti a tabellát a második és 31 pontos MÁV Előre FC Főnix előtt.  Csapatunk szerezte eddig a legtöbb gólt a bajnokságban, 51-et és kapta legkevesebb gólt, 9-et. A góllövőlistát 16 találattal Gere Zoltán vezeti, a második 15 góllal Tóth Tibor.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.