Csapatunk veretlenül tölti a bajnokság első helyén a téli szünetet.

Hét gólt szerezve, fölényes győzelmet aratott csapatunk a bajnokságban.

VISZLÓ TRANS Megyei I. osztály, 10. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Csór Truck-Trailer 3–0 (0–0)

Agárd, 50 néző

Vezette: Szücs László. 

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi – Paget, Szabó B., Radács, Szellák - Bezerédi, Balogh Á., Tóth T. (Hidvégi), Balogh Balázs - Klauz (Mód), Gere

Csór Truck-Trailer: Molnár B. – Csapcsár, Báles A., Pécsi, Kásler - Makai, Flavio, Szemenyei, Báles Zs. - Bogdány, Báles I.

Gól: Gere (50., 85.), Hidvégi (74.)

Csapatunk végig támadta a mérkőzést, a Csór együttese becsülettel küzdött. Az első félidőben még kimaradtak a helyzetei, ám a szünetet követően találtak réseket a csóri védelmen. Onnantól pedig már nem volt kérdéses, hogy melyik csapat nyeri az összecsapást, a vendég gárda jobbára védekezett, jóformán alig lépte át a felezővonalat.   

Klubunk veretlenül (13 győzelem és 1 döntetlen), 40 ponttal az első helyen tölti a téli szüntet a bajnokságban. Együttesünk 6 ponttal előzi meg a második MÁV Előre FC Főnixet.  Csapatunk szerezte eddig a legtöbb gólt a bajnokságban, 54-et és kapta legkevesebb gólt, 9-et. A góllövőlistát 18 találattal Gere Zoltán vezeti, a második 15 góllal Tóth Tibor.

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.