Csapatunk első felkészülési mérkőzését játszotta az egykor szebb napokat látott Salgótarján otthonában. A találkozón több próbajátékosunk is szerepet kapott.

Az első félidőben a hazaiak nem tudtak kialakítani lehetőséget, viszont a mieink kétszer is gólt rúghattak volna: előbb egy szöglet utáni kavarodásnál Fehér lőtt nem sokkal kapu mellé, majd Székely passzát Cziklin törte el.

A térfélcsere után tíz perc rövidzárlat következett: a Nyárin átjutó labdát Horváth közelről a kapuba juttatta (1–0), majd egy lecsúszott beadás a kapufa segítségével Horvát elé pattant, aki egy méterről nem hibázott (2–0).

Csapatunk talpra állt: Patócs bal oldali beadását Tóth fejelte a hazai kapuba (2–1), majd ezt követően Bódis felpasszából „a régi idők fociját idézve” a belső védője mellett Tóth kapura fordult, s tizenhét méterről kilőtte a jobb alsót (2–2).

A hátralévő időben csak nekünk voltak helyzeteink, ám Király és Tóth lábában is ott maradt a győztes találat.

A keleti csoport hasonló játékerőt képviselő gárdájával remek mérkőzést játszottunk. Kezdetnek nem volt rossz a mai találkozó.


Felkészülési mérkőzés

SBTC – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2–2 (0–0)

Első félidő: Erdélyi – Mód, Ujvári, Rodenbücher, Koronczi, Sárossy – Fehér, Balogh Á. – Zsigmond B., Székely, Cziklin

Második félidő: Nyári B. – Balogh P., Fehér, Sárossy, Patócs – Balogh B., Polonyi – Kercsó – Bódis, Tóth T., Király B.

G.: Horváth M. (50.), Tarlósi (54.), ill. Tóth T. (60., 64.)

Balogh Zsolt szakmai vezető: „Az első félidőben lassabban futballoztunk, de volt lehetőségünk a vezetés megszerzésére. A második félidő elején komoly zavar keletkezett, viszont utána egyenlíteni tudtunk, és akár győzhettünk volna. Örülök, hogy mindenkit láthattam a pályán. Bár még a felkészülés elején járunk, de voltak biztató dolgok. Ha sikerül realizálni az igazolásainkat, akkor erősödik a keretünk, s teljesíteni tudjuk a céljainkat.”

Fotó: www.sbtc.hu

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.