Csapatunk szerdán a Zalaegerszeg II ellen folytatja a bajnoki szereplést.

Együttesünk az előző két találkozóján veretlen maradt. A Parkerdőben emberhátrányban harcolt ki gól nélküli döntetlent a Bicske ellen, majd Tóth Tibor utolsó percben lőtt góljával 2–1-re győzött Felcsúton. Így 7 fordulót követően 4 pontos gárdánk a 19. helyen áll a tabellán – csupán 3 ponttal lemaradva a bennmaradást érő helyezésektől.

A MOL Magyar Kupa programja miatt az előző hétvégén nem rendeztek NB III-as mérkőzéseket, így csapatunk másfél hét után játszik újra. Következő ellenfelünk a ZTE FC II lesz szerdán 16 órakor a Parkerdőben. A tavaly augusztusi mérkőzésen a zalaiak Artem Favorov utolsó pillanatban szerzett találatával győztek 4–3-ra a ZTE Arénában, majd a februári visszavágón klubunk fölényesen, 4–0-ra verte a „kis Zetét”.

„Nagyon jól érzem magam Gárdonyban. Sajnálom, hogy az első néhány mérkőzésünk nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Szerencsére az előző meccsünkön megszereztük az első győzelmünket a Puskás Akadémia ellen. Bizakodó vagyok, hogy a Zalaegerszeg ellen folytatjuk a megkezdett utat, s megnyerjük a találkozót” – fogalmazott fiatal játékosunk, Kiss Levente, aki a Puskás Akadémia ellen győztes gólpasszt adott.

A ZTE FC II előző három bajnokiján nyeretlen maradt, legutóbb Komáromban szenvedett 3–1-es vereséget. A zalai gárda 7 kör után 9 ponttal 12. a bajnokságban. Érdekesség, hogy két játékosunk, Szabó Balázs és Tajti Balázs testvérei: Szabó Bence, valamint Tajti Mátyás Zalaegerszegen futballozik.

NB III Nyugati csoport, 8. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – ZTE FC II

Időpont: 2021. szeptember 21. (szerda) 16 óra

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Vezeti: Dombi (Deme, Holpár)

A hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak látogathatnak ki a mérkőzésre – csak QR kóddal ellátott plasztik védettségi igazolványt, vagy a telefonra letöltött alkalmazást fogadhatunk el. A védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása szintén kötelező.

Fotó: Ódor Balázs

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.