Csapatunk 1–1-es döntetlenre végzett Dunaújvárosban a nyitó fordulóban.

A 12. percben Balogh Ádám  huszonkét méterről lőtte a kapu bal alsó sarkot (0–1). Nyolc perccel később egyenlített a hazai csapat, miután Bata Kristóf szerzett labdát a tizenhatos előtt, védőink nem tudták megállítani, a visszakészítését pedig Tapiska Géza pofozta a kapuba (1-1). Az első félidő végén Usakov Pavel hibázott ziccert, majd Balogh szabadrúgását Molnár kapus tolta bravúrral oldalra. A fordulást követően ismét Usakov került hatalmas helyzetbe, de fiatal játékosunk lövését lábbal védte a hazai hálóőr. A hatvanadik percben Patkós Kevin egy szabálytalanságot követően megkapta a második sárga lapját, ami után a játékvezető kiállította. Ettől kezdve,  bár többet birtokoltuk a labdát, de a győzelmet nem sikerült megszerezni. Együttesünk szerdán 17 óra 30 perckor a Mohács ellen játssza szezonbeli első hazai bajnokiját a Parkerdőben.

NB III Dél-Nyugati csoport, 1. forduló

Dunaújváros FC – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1–1 (1–1)

Dunaújváros: Molnár L. – Hompót D., Ferenczy (Ságodi, 94.), Szepessy R., Horváth M., Stampfel, Perjési, Patkós K., Tapiska (Vajda R., 70.), Bata (Gál B., 94.), Marlen (Klauz B., 63.)

Gárdony: Orczi – Jancsó Cs., Szabó B., Klauz M., Bozai B., Szellák S., Dorogi V., Balogh Á., Mór (Szombati, 83.), Usakov, Jancsó B. (Tóth T., 70.)

G.: Tapiska (20.), ill. Balogh Á. (12.)

Sárga lap: Horváth M. (37.),  Perjési (59.), Tapiska (70.), ill. Mód (29.), Jancsó (47.)

Kiállítva: Patkós (60.)

Vezette: Molnár R. (Juhász Sz., Aczél T.)

Fotó: Ihász Martin/duol.hu

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.