Hiába játszott jobban csapatunk, így is vereséget szenvedtünk.

Bicskén játszott együttesünk a bajnokság 32. fordulójában. A 19. percben Sárossy Dániel bal oldali szögleténél Ujvári Ádám fejelt az ötösről, azonban a bólintást a hazai kapus bravúrral védte. Tíz perccel később Sárossy bal oldali szabadrúgása után Vékony Viktor csúsztatott majdnem a saját kapujába. Az első félidő végén egy jobb oldali beadásnál hagyták üresen Kürti Zsoltot, aki az ötös sarkáról a kapuba tudta kotorni a labdát (1–0).

A térfélcsere után hiába játszott jobban, támadott többet együttesünk, akkor sem bírt kiegyenlíteni. Az 56. percben Rigó Gábor lépett ki jó ütemben egyedül, majd eltolta a kapus mellett a labdát, de a lövését a visszaérkező védő blokkolta. Öt perccel később Király Bence kerülhetett volna gólhelyzetbe, viszont elkaszálták a tizenhatoson belül, ám a játékvezető sípja néma maradt.

Csapatunk a 32. forduló után 38 ponttal a 15. helyen áll a tabellán.


NB III Nyugati csoport, 32. forduló

Bicskei TC – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1–0 (1–0)

Bicske: Nyári – Balogh P. (Király, 46.), Ujvári, Szabó B., Sárossy – Rodenbücher, Koronczi – Kercsó, Balogh B. (Miskei, 83.), Zsigmond B. – Rigó (Patócs, 77.)

Gárdony: Kertész – Kákonyi, Mlinárcsik, Vékony, Lencsés – Pekowski, Dencinger – Farkas M. (Rétyi, 62.), Varga Z. (Horváth M., 62.), Kürti – Lassú (Valentics, 88.)

G.: Kürti (46.)

Sárga lap: Kürti (2.), Vékony (59.), Lassú (85.), ill. Rodenbücher (59.), Király B. (72.), Patócs (80.)

Vezette: Szommer (Illés, Mihálovics)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.