Kétgólos hátrányból állt fel csapatunk a Kaposvár otthonában.

Kaposvárra látogatott a 3. fordulóban klubunk. A 18. percben Alessio Mazzonetto szerelte a középpályán Zólyomi Dávidot, majd a megszerzett labdával betört a tizenhatoson belülre, Hampuk Ádám elé tálalt, aki egy bokamozdulattal a kapu közepébe emelt a kifutó kapus felett (1–0). Húsz perccel később megduplázta előnyét a hazai gárda: a gyorsan elvégzett szabadrúgásból Babinszky Bence iramodott meg a bal szélen, majd centerezett jól, az érkező Horváth Balázs lövését még blokkolták védőink, de a lepattanót Hampuk közelről a kapuba juttatta (2–0). A 64. percben egy beívelés után a csereként beállt támadónk, Tóth Tibor elé fejelték le a labdát, aki közelről a kapu közepébe lőtt (2–1). A hajrába lépve Szombati Benedek találta el a kapufát, majd egy percre rá már az egyenlítő gólt is megszereztük. Balogh Ádámot nem tudták feltartani, így középpályásunk közelről gurított a hálóba (2–2). A döntetlennel csapatunk három kör után veretlenül, öt ponttal a hatodik helyen áll a tabellán. Legközelebb augusztus 19-én (szombaton) a Parkerdőben fogadjuk az Érdet 17 óra 30 perckor.

NB III Dél-Nyugati csoport, 3. forduló

Kaposvári Rákóczi FC – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2–2 (2–0)

Kaposvár: Horváth F. – Ekker, Gál, Heil, Pusztai – A. Mazzonetto, Szederkényi, Horváth B. (Pintér M., 79.) – Babinszky, Bíró D. (N. Mazzonetto, 46.), Hampuk (Ötvös, 86.)

Gárdony: Oczi – Jancsó Cs. (Mód, 46.), Szabó B., Lencsés, Dorogi – Szellák, Zólyomi (Jancsó B., 61.) – Usakov (Szombati, 72.), Balogh Á., Kövesdi (Pekowski, 61.) – Bozai B. (Tóth T., 61.)

Gólszerzők: Hampuk (18., 37.), illetve Tóth T. (64.), Balogh Á. (77.)

Sárga lap: Bíró D. (44.), Babinszky (85.), illetve Zólyomi (21.), Balogh Á. (66.)

Vezette: Gáspár A. (Kondákor T., Hegedüs-Baráth N.)

Fotó: Kaposvári Rákóczi FC facebook oldala

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.