Első győzelmére hajt csapatunk a bajnokságban, szombaton 16 órakor a Parkerdőben.

Bár klubunk a dobogós Veszprém otthonában 2-0-ra kikapott, már lehetett látni biztató jeleket a folytatást illetően. Hazai környezetben a Bicskei TC ellen nem is lehet más a cél, mint a győzelem, ami nehéz lesz, hiszen a rivális jó játékerőt képvisel. Reméljük az új edzői stáb rátalál a felfelé vezető útra.

Csapatunk 2012 és 2021 között 16 alkalommal játszott a Fejér megyei riválissal, 14-szer a megyei első osztályban, 2-szer pedig az NB III-ban. Az elmúlt évek mérlege abszolút kiegyenlített: 7-szer mi ünnepelhettünk, kétszer volt döntetlen, 7-szer pedig a Bicske győzött, a gólarány 33–30 a javunkra. A két gárda előző szezonbeli párharca során a Parkerdőben Tóth Tibor és Zsigmond Bence góljaival 2–0-ra győztünk, idegenben Kürti Zsolt találatával 1–0-ra kikaptunk.

„Kiválóak a körülmények Gárdonyban, mindent adott, hogy keretünk fiatal játékosai folyamatosan fejlődjenek. Hiszek benne, hogy el tudunk mozdulni a gödörből. A teljes szakmai stáb és az egész klub azon van, hogy felrázza a csapatot. Veszprémben láttam biztató jeleket, az első félidőben például nagyon stabilak voltunk, sajnos a második játékrészben a hibáinkat kihasználva győzött az ellenfél. Reméljük, a biztató dolgokat át tudjuk ültetni a Bicske ellen is, s akkor begyűjthetjük első pontjainkat” – mondta új vezetőedzőnk, Helm András.

A Bicskei TC múlt vasárnap kiesett a MOL Magyar Kupából, miután 2–1-es vereséget szenvedett Kaposváron, majd szerdán a ZTE FC II-t látta vendégül a bajnokság ötödik fordulójában. A zalaiak nagyon sokáig vezettek, ám a 92. percben Németh János pontos befejezésével 1–1-es döntetlenre mentette a mérkőzést. Így a Bicske öt kör után 4 ponttal a 17. helyen áll a tabellán.

Csapatunkhoz kapcsolódó hír, hogy az átigazolási időszak vége előtt szerződtette a Kelen SC-től a 20 esztendős Kiss Gábort.

NB III Nyugati csoport, 6. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Bicskei TC

Időpont: 2021. 09. 04. (szombat) 16 óra

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Vezeti: Szommer (Illés T., Hegedüs-Baráth)

A hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak látogathatnak ki a mérkőzésre – csak QR kóddal ellátott plasztik védettségi igazolványt, vagy a telefonra letöltött alkalmazást fogadhatunk el. A védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása szintén kötelező.

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.