Két idegenbeli mérkőzés után csapatunk vasárnap ismét a Parkerdőben játszik.

Együttesünk következő ellenfele a bajnokságban a Gyirmót FC Győr II lesz vasárnap 15 órakor hazai pályán. Klubunk az előző szezonban három NB I-es tartalékcsapat ellen játszott a bajnokságban (MOL Fehérvár FC II, ZTE FC II, Puskás Akadémia FC II). Hat mérkőzésen 4 pontot szerzett a sokszor NB I-es visszajátszókkal megerősített csapatok ellen.

A mostani idényben 3 találkozón szintén négy pontot gyűjtött csapatunk: 2–1-es siker a PAFC II ellen idegenben, 2–2-es döntetlen a Parkerdőben a ZTE FC ellen, s 1–0-s vereség Székesfehérváron.

Az NB I-ben válogatott szünet van a hétvégén, így a gyirmótiaknál is lehetnek visszajátszók vasárnap. Ellenfelünk 10 forduló után 16 ponttal 5. helyen áll a tabellán. Két hete 3–2-re győzött Felcsúton, az előző héten 1–0-ra nyert Gyirmóton Mayer Ádám találatával a ZTE FC II ellen. A fiatal gyirmóti csatár 11 gólos már a bajnokságban.

Csapatunkból sajnos Wágner Richárd nem áll rendelkezésre, mert három mérkőzésre szóló eltiltás kapott a mosonmagyaróvári kiállítása miatt. Ennek ellenére nálunk mindenki bizakodva várja a találkozót:

„Remekül érzem magam Gárdonyban. Igyekszem minél hamarabb felvenni a tempót. Nagyon jól fogadtak a srácok, szerintem sikerült gyorsan beilleszkednem. Bizakodó vagyok, mert jó csapatunk van. A múlt hétvégi vereség nem tükrözte, hogy mire vagyunk képesek. Sokkal több van bennünk, és ezt minél hamarabb ki fogjuk hozni magunkból” – mondta új játékosunk, Bika Zalán, aki a Mosonmagyaróvár ellen játszotta első meccsét együttesünkben, illetve a felnőtt labdarúgásban.

NB III Nyugati csoport, 11. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Gyirmót FC Győr II

Időpont: 2021. 10. 10. (vasárnap) 15 óra

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Vezeti: Szalai L. (Gyürüsi, Deme)

A hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak látogathatnak ki a mérkőzésre – csak QR kóddal ellátott plasztik védettségi igazolványt, vagy a telefonra letöltött alkalmazást fogadhatunk el. A védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása szintén kötelező.

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.