Kapusunk, Steer Bence hiába védett két büntetőt, csapatunk vereséget szenvedett a 10. fordulóban.

Együttesünk vasárnap délután a bajnokaspiráns Mosonmagyaróvár ellen lépett pályára, az NB II-be vágyó kisalföldiek nehéz ellenfélnek bizonyultak. A mérkőzésen a kezdőcsapatba kapott helyet új igazolásunk, Bika Zalán, akinek ez volt az első felnőtt meccse. Falussy Bálint és Cziklin Roland betegség miatt nem tudott játszani. 

A hazaiak jól kezdtek, de Steer Bence több esetben is remekül hárított. A 13. percben szöglet utáni kavarodást követően D’Urso talált a hálóba (1–0). Negyed órával később bal oldali szabadrúgásnál Debreceni András érkezett jó ütemben és csúsztatott a kapuba (2–0). A 35. percben kontratámadás végén Tóth Tibor révén szépítettek a mieink (2–1). Az első félidő végén múlva tizenegyeshez jutott a hazai gárda, ám Szalka Dominik lövését kapusunk, Steer kivédte.

A térfélcsere után ismét büntetőt kapott a Mosonmagyaróvár. Azonban Illés Dávid tizenegyesét is hárítani tudta Steer. Az 54. percben aztán megszületett a harmadik hazai találat: Jasarevic Mahir indult meg a jobb szélen, majd a beadását Boros Gábor fejelte a kapuba (3–1). Steer néhány védéssel még az őrületbe kergette a hazai csatárokat, többször nem tudták bevenni a kapuját.

Az utolsó percekben a játékvezető Wágner Richárdot kiállította.

Fiatal csapatunk legközelebb október 10-én 15 órakor a Gyirmót FC Győr II-vel játszik a Parkerdőben.

NB III Nyugati csoport, 10. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3–1 (2–1)

Mosonmagyaróvár: Heinrich – Debreceni, Jasarevic (Horváth K., 80.), Boros (Popov, 80.), D’Urso (Végh B., 66.), Tóth L., Illés D. (Szegő, 71.), Szalka (Nagy Z., 71.), Czingráber, Deák, Nagy K.

Gárdony: Steer – Kiss L. (Balogh B., 46.), Koronczi, Bika, Emperger (Földesi, 61.) – Szabó B. (Kökény, 64.), Tajti (Varga Zs., 79.) – Gere, Király B. (Mód, 46.), Wágner – Tóth T.

G.: D’Urso (13.), Debreceni (27.), Boros (54.), ill. Tóth T. (35.)

Sárga lap: Debreceni (43.), Czingráber (81.), ill. Helm András (29. – vezetőedző), Steer (78.), Mód (79.)

Kiállítva: Wágner (93.)

Vezette: Héra (Domján, Tóth Cs.)

Fotó: Bohus Viki (korábbi felvétel)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.