Klubunkat is érinti a kormány döntése.

"Az Orbán Viktor miniszterelnök által hétfőn délelőtt bejelentett korlátozó intézkedések természetesen a labdarúgást is jelentősen mértékben érintik. A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány és a járványügyi hatóságok minden döntését végrehajtja saját területén a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében.

A további döntéseket – például az amatőr futballra vonatkozóan – a kormányhatározat pontos részleteinek ismeretében hozza meg a szövetség elnöksége.

A nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezett válogatott mérkőzések esetén a jegyek árát az MLSZ visszatéríti" - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán.

FRISSÍTÉS: 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor elmondása szerint leáll a teljes amatőr futball, azaz a férfi NB I és NB II, illetve a női NB I kivételével minden bajnokság. Tehát az összes utánpótlás-bajnokságot, az NB III-as és a megyei küzdelmeket is félbeszakítják!  Az MLSZ elnökével készített teljes beszélgetést 21 órakor lesz látható az M4 Sport Góóól! 2 című műsorában, itt további részletek derülhetnek ki az NB III-as bajnokságok sorsáról! 

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.