A hetedik Kelen SC otthonában játszik csapatunk vasárnap kora délután.

Klubunk az előző körben tartotta a lépést a riválisokkal, s 5–3-ra verte a Gyirmót II-t. A mieinktől Bika Zalán, Kökény Dorián – a két fiatalnak ez volt az első gólja csapatunkban –, Tóth Tibor, Koronczi Bence, valamint Gere Zoltán volt eredményes. Együttesünk 11 forduló után 8 ponttal áll a bajnokságban.

„Nagyon örülök a múlt vasárnapi  győzelemnek. Ez a következő meccsekre önbizalmat kell, hogy adjon nekünk. Ahhoz, hogy a középmezőnyhöz fel tudjunk zárkózni, mindenképp át kellene menteni a vasárnapi Kelen SC elleni mérkőzésre is ezt a formát, ha ez megtörténik, akkor győztesen jöhetünk le a pályáról” – fogalmazott Tóth Tibor, aki remek formában van, hiszen az utolsó öt találkozóján négyszer volt eredményes.

Következő ellenfelünk az újonc Kelen SC lesz. A fővárosi gárda az előző szezon végén a BLSZ I. osztály bajnokaként jutott fel az NB III-ba. A csapat az előző három bajnokiján veretlen maradt: szeptember végén 2–1-re győzött Bicskén, majd hazai pályán emberhátrányban 1–1-es döntetlent ért el a PAFC II ellen, a múlt héten pedig 2–0-ra nyert Zalaegerszegen. A Kelen SC 11 kör után 16 ponttal 7. a tabellán.

NB III Nyugati csoport, 12. forduló

Kelen SC – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Időpont: 2021. 10. 17. (vasárnap) 13 óra

Helyszín: Budapest, Kelen SC Sporttelep

Vezeti: Nagy N.(Székely, Kulcsár)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.