Kétgólos vereséget szenvedett együttesünk a fővárosban.

A bajnokesélyes BVSC-Zuglóhoz látogatott csapatunk az első fordulóban. A mérkőzés elején nagyon közel jártunk a gólhoz: a 6. percben Gere Zoltán jobb oldali beadását Géringer Tamás majdnem a saját kapujába juttatta, de a hálóőr óriási bravúrral védett. Hatvan másodperccel később a hazai kapus kiejtette a labdát kezéből, Földesi Dominik pedig az ötös vonaláról az oldalhálóba lőtt.

A 23. percben bal oldali szabadrúgásból a felső lécet találták el a hazaiak. A félidő végén Bartos Norbert mehetett ziccerben, viszont Steer Bence bravúrral hárította az emelést.

A térfélcserét követően Wágner Richárd ment el a jobb oldalon, majd passzolt középre, Gere a védőjét megelőzve elpöckölte a kapus mellett a labdát, ám a visszaérő hátvéd a gólvonal előtt még kivágta a labdát.

Az 56. percben Kokenszky Norbertet nem ütközték le védőink, a beadására Szalánszki Gergő érkezett üresen az ötös vonalán, s közelről a kapuba fejelt (1–0). Egy perccel később ismét egy bal oldali beadásnál nem tudtunk felszabadítani, így a méteres lesen álló Kokenszky a kapuba a kotorta a labdát (2–0).

NB III Nyugati csoport, 1. forduló

BVSC-Zugló – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2–0 (0–0)

BVSC: Kovács B. – Nagy J., Szalánszki, Kokenszky, Szilágyi M., Pintér N. (Májer, 64.), Géringer (Osztovits, 79.), Bartos (Frőhlich, 70.), Balogh M., Ladányi, Takács Zs.

Gárdony: Steer – Mód, Koronczi, Ujfalusy, Emperger – Szabó B., Földesi – Gere (Tóth T., 68.), Tajti, Balogh B. (Király B., 52.) – Wágner (Páll-Bohus, 83.)

G.: Szalánszki (56.), Kokenszky (58.)

Sárga lap: Szilágyi M. (59.), ill. Tóth T. (69.), Szabó B. (87.)

Vezette: Borbás (Zahorecz, Németh B.)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.