A Puskás Akadémia FC második együttesét fogadjuk vasárnap.

Csapatunk a hétközi fordulóban Bicskén lépett pályára. Hiába játszottak a mieink a Fejér megyei rivális otthonában mezőnyfölényben, a hazaiak Kürti Zsolt első félidő végén szerzett góljával 1–0-ra győztek. Így gárdánk 32 forduló után 38 ponttal a 15. helyen áll a tabellán – 1 ponttal megelőzve a kiesőhelyen álló ZTE FC II-őt.  Együttesünk a következő hetekben megszilárdíthatja helyét az NB III-ban, sőt még feljebb léphet a tabellán. A bajnoki hajrát a PAFC II ellen indító klubunk a következő hetekben még találkozik többek között a tizenharmadik Pápával, a tizennegyedik Balatonfüreddel és a tizenhetedik BKV Előrével is.

„Ez az első évem a felnőttek között, ezért idén az volt a célom, hogy sok játéklehetőséghez jussak és tapasztalatot szerezzek. A mostani szezonban nagyok sokat tanultam a csapattársaimtól, szerintem rengeteget fejlődtem védekezésben, helyzetfelismerésekben, illetve sikerült az NB III-as bajnokság sebességét is felvennem. A vasárnapi mérkőzés nagyon fontos lesz a csapatnak és nekem is. Szeretnék bizonyítani a korábbi csapattársaim ellen. Nehéz meccset várok, de győznünk kell hazai pályán!” – mondta a volt Puskás-akadémista, Balogh Balázs Bálint. A 17 éves játékos már 1300 játékpercnél tart a bajnokságban.

Következő ellenfelünk a Puskás Akadémia FC II az előző négy bajnokijából egyet nyert meg. Múlt vasárnap 2–0-ra verte az utolsó Nagyatádot hazai pályán, majd szerdán Veszprémben szenvedett 3–1-es vereséget. A PAFC II 47 ponttal 10. a bajnokságban. A felcsútiak legeredményesebb játékosa 15 góllal a Magasföldi József.

A két gárda tavaly őszi mérkőzésén 2–2-es döntetlen született. A 6. percben Magasföldi szerzett vezetést, majd a 12. percben Kercsó Bence egyenlített, a 82. percben Sós Máté góljával újra előnybe kerültek a hazaiak, ám találkozó végén Balogh Ádám pontot mentett csapatunknak.

NB III Nyugati csoport, 33. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – PAFC II

Időpont: 2021. 05. 02. (vasárnap) 17 óra 30 perc

Helyszín: Agárd, Parkerdő

Vezeti: Juhász B. (Halmai, Holpár)

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.