Három veretlen mérkőzés után, újabb Bozsik csapat ellen játszunk.

Az előző három bajnokin öt pontot szereztünk: emberhátrányban gól nélküli döntetlennel zártunk a Parkerdőben a Bicske ellen, majd 2–1-re vertük a Puskás Akadémiát idegenben. Szerdán egy újabb hazai döntetlen következett, 2–2 a ZTE FC II-ellen. Kár, hogy együttesünk az első öt fordulóban nem gyűjtött egy pontot sem, így 8 fordulót követően a 19. helyen állunk a tabellán.

Fiaink a jó sorozatot Komáromban folytathatják. Az előző szezonban a KVSE 3–1-re győzött hazai pályán, míg Gárdonyban mi nyertünk 2–1-re – akkor a győztes gólt Tóth Tibor rúgta. 28 éves támadónk most is jó formában van, hiszen utolsó két mérkőzésén kétszer volt eredményes.

„Szeretném, ha a hétvégén a Komárom ellen ugyanúgy mernénk játszani, mint a Zalaegerszeg ellen tettük. Nagyon jó volt látni, ahogyan kihoztuk a labdákat, s nem jöttünk zavarba az ellenfél letámadásainál. Szerintem nagyon sok pozitívum volt a szerdai mérkőzésünkön. Ezeket kell átmentenünk következő találkozóra. Remekül érzem magam Gárdonyban, örülök, hogy ide tudtam igazolni. A játéklehetőség nagyon fontos számomra, ezért jöttem. Keményen dolgozom, hogy minél többet játszhassak a szezonban. Boldog vagyok, mert a csapattársak hamar befogadtak és mindenben segítenek nekem. Szerdán voltam először kezdő az együttesben. Büszke vagyok, hogy fordítani tudtunk egygólos hátrányból, kár, hogy végül nem örülhettünk győzelemnek. Voltak még kisebb helyezkedési hibáim, amiket a félidőben és a meccs után átbeszéltem a vezetőedzővel” – fogalmazott fiatal játékosunk, Kökény Dorián.

A Komárom VSE 9 mérkőzés után 12 ponttal 6. a bajnokságban. Az együttes a legutóbbi fordulóban Végh Tibor, Csernák Martin, Gelencsér György és Szileszki Márk góljaival 4–0-ra győzött Andráshidán. A gárdát a korábbi magyar bajnok szakvezető, a volt szövetségi kapitány, Bozsik Péter irányítja.

NB III Nyugati csoport, 9. forduló

Komárom VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Időpont: 2021. 09. 26. (vasárnap) 16 óra

Helyszín: Komárom, Molaji Sporttelep

Vezeti: Papp Á. (Nagy V., Nagy B.)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.