Csapatunk az utolsó percben aratott nagyon fontos győzelmet.

A hazaiak labdabirtoklási fölényével kezdődött a mérkőzés, az első helyzetre pedig a 17. percig kellett várni: Szabó Valentin kapott jó labdát a tizenhatoson belül, közeli lövését kapusunk, Steer Bence bravúrral védte. A 34. percben Szabó Balázs próbálkozott, de kísérlet kapu fölé szállt. A 38. percben egy öngóllal szereztük meg a vezetést: Krpic Miljan hazaadása átpattant a hálóőr lába felett, s így a labda a jobb alsó sarokban kötött ki (0–1).

A második félidőt a mieink kezdték aktívabban: előbb Gere Zoltán előtt nyílt lehetőség, majd a 49. percben Balogh Balázs Bálint lövése nem sokkal kerülte el a jobb felsőt. Az 54. percben Wágner Richárd került ziccerbe egy balról középre lőtt labda után, a lábáról azonban kissé leperdült a labda. 60. percben ismét nagy lehetőségünk volt: Mód Ádám lőtt a bal felső sarok mellé. Negyed órával a vége előtt az NB I-es gárdából visszajátszó, Weslen Júniort buktatta védőnk a játékvezető szerint szabálytalanul a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a értékesítette a brazil támadó (1–1). Aztán a rendes játékidő utolsó percében a csereként beállt Kiss Levente középre passzolt labdáját Tóth Tibor védővel a nyakán, háttal a kapunak besarkazta az ötös vonaláról (1–2).

NB III Nyugati csoport, 7. forduló

Puskás Akadémia FC II – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1–2 (0–1)

PAFC II: Pécsi – Mayer (Szin, 69.), Papp K., Fodor M., Nahirnij – Krpic (Kicsun, 81.), Kocsis D. – Weslen Júnior, Magasföldi, Bakti (Nagy Z., 69.) – Szabó V. (Molnár B., 36.)

Gárdony: Steer – Mód, Koronczi, Falusy, Emperger – Szabó B., Balogh B. (Kökény, 66.), Cziklin (Gere, 47.) – Wágner (Kiss L., 84.), Tóth T., Király B.

G.: Weslen Júnior (75. – tizenegyesből), ill. Krpic (38. – öngól), Tóth T. (90.)

Sárga lap: Szabó B. (15.), Emperger (27.), Mód (50.), Falusy (72.)

Vezette: Takács R. (Deme, Tóth Cs.)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.