A Puskás Akadémia FC II elvitte a három pontot a Parkerdőből.

A bajnokságban tizedik Puskás Akadémiát fogadtuk a Parkerdőben. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A 30. percben Király Bence jobb oldali szabadrúgására Auerbach Martin ért le a rövidre. Nem sokkal később Zsigmond Bence húsz méterről próbálkozott, a kísérlet centikkel kerülte el a jobb alsót.

Az első félidő végén az NB I-es csapatból visszajátszó brazil Weslen Júnior beadására Vizler László a védőjét megelőzve érkezett az ötös vonalán, s a kapufa segítségével a kapuba juttatta a labdát (0–1).

A térfél csere után Szabó Balázs húzta vissza a felcsúti támadót a tizenhatoson belül. A megítélt a büntetőt Weslen Júnior értékesítette (0–2). Majd az 52. percben egy kontratámadás végén Vizler lőtt tizenötről a kapuba (0–3).

A 80. percben jobb oldali beadás után Vizler közelről gurított könnyedén a kapuba (0–4).


NB III Nyugati csoport, 33. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – PAFC II 0–4 (0–1)

Gárdony: Erdélyi Á. – Koronczi, Ujvári, Szabó B., Sárossy – Patócs – Zsigmond B. (Miskei, 34.), Balogh B. (Cziklin, 46.), Kercsó, Király B. (Nagy B., 86.) – Rigó (Balogh P., 86.)

PAFC II: Auerbach – Szin (Farkas B., 82.), Papp K. (Vita, 68.), Kocsis B., Nahirnij – Bokros (Tóth B., 82.), Sipos G. (Nagy Z., 64.) – Weslen Júnior, Magasföldi, Vizler (Sós, 82.) – Gruber

G.: Vizler (41., 52., 80.), Weslen Júnior (50. – tizenegyesből)

Sárga lap: Szabó (49.), Cziklin (59.), (Patócs, 69.), Király B. (73.), ill. Kocsis B. (29.), Weslen Júnior (47.), Bokros (74.)

Vezette: Juhász B. (Halmai, Holpár)

Fotó: Ódor Balázs

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.