Emberelőnyben tudott nyerni a Fehérvár.

Rekkenő hőségben, stabil védekezésre épített együttesünk a MOL Fehérvár FC fiataljai ellen. Az első félidőben csak kétszer forgott veszélyben a kapu: előbb egy szögletnél Steer Bence védett bravúrral, majd a gólvonalról tudtunk menteni.

Ezután Király Bence kapott remek indítást, amellyel elviharzott a bal oldalon, de tíz méteres lövését hárította a fehérvári kapus.

A térfélcsere után egyenrangú felek küzdelmét láthattuk, néhány Steer védéssel. Sajnos Falusy Bálint húsz perccel a vége előtt elcselezte magát, Tóth Tamás leszerelte, s védőnk kissé elhamarkodottan lerántotta a hazai játékost. Ezért a játékvezető kiállította.

Emberhátrányban hősiesen védekezett csapatunk. Sőt helyzetünk is volt: kapusunk kirúgása után Király lépett ki ígéretes helyzetben, azonban az utolsó pillanatban szerelni tudták.

A mérkőzés végén egy szögletnél röviden fejeltük ki a labdát, nem blokkoltuk Tóth Bencét, aki tizennyolc méterről a kapu bal oldalába bombázott (1–0).

Kár a végéért, mert egy pontot megérdemeltünk volna, de a győzelemhez néhány játékosnál jobb teljesítményre van szükség. Folytatás jövő vasárnap hazai pályán az Érd ellen.

NB III Nyugati csoport, 3. forduló

MOL Fehérvár FC II – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1–0 (0–0)

Fehérvár II: Dulka – Tóth A., Dénes Cs., Horváth B., Dékai (Rónaszéki, 60.), Berekali, Urbán K. (Tóth B., 46.), Menyhárt (Babos, 60.), Gulyás A. (Farkas M., 46.), Tóth T., Papp M.

Gárdony: Steer – Mód, Koronczi, Falusy, Földesi (Páll-Bohus, 82.) – Szabó B., Tajti – Gere (Kiss L., 74.), Balogh B. (Emperger, 69.), Király B. (Cziklin, 82.) – Wágner (Tóth T., 74.)

G.: Tóth B. (89.)

Sárga lap: Dénes Cs. (51.), ill. Tajti (48.)

Kiállítva: Falusy (71.)

Vezette: Molnár R. (Molnár I., Frank)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.