Együttesünk négy veretlenül megvívott bajnoki után a bajnoki címre hajtó Szentlőrincnél szenvedett vereséget.

Csapatunk másfél héttel az Érd ellen hazai pályán elért 2–2-es döntetlent követően az NB II-ből kieső, bajnokaspiráns otthonába, a Szentlőrinchez látogatott. Negyed óra játék után a szentlőrinci Rétyi Róbert kapott jó labdát, aki fejjel eltolta a kifutó kapus mellett, majd az üres kapuba gurított (1–0). Klubunk az első félidő végén egyenlített: Tóth Tibor készítette le nagyszerű ütemben a labdát Usakov Pavelnak, aki kilőtte a  jobb oldal alsót (1–1).

Az 59. percben Kiss Krisztiánt buktatták a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Grabant Bence váltott gólra (2–1). Nem sokkal később egy bal oldali szabadrúgást követően Tamás László a felső lécre fejelte a labdát, a kipattanóra pedig Havas Attila rajtolt a legjobban, és közelről a hálóba lőtt (3–1). A 72. percben Bozai Bence találatával visszajöttünk a mérkőzésbe (3–2), sőt  többször is veszélyeztettük a hazai kaput, de a pontmentés nem sikerült.

Csapatunk szeptember 3-án (vasárnap) 16 órakor a PTE-PEAC gárdáját fogadja a Parkerdőben, a 6. fordulójóban.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 5. forduló

Szentlőrinc – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3–2 (1–1)

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Havas, Kiss-Szemán – Múcska (Szabó Z., 82.), Medgyesi, Kesztyűs (Tamás L., 66.) – Grabant (Németh M., 72.), Kiss K., Rétyi

Gárdony: Orczi – Mód (Jancsó, a szünetben), Balogh M., Lencsés, Dorogi – Pekowski (Balogh Á., 75.), Szellák – Usakov (Balogh B., 85.), Kövesdi (Szombati, 85.), Bozai – Tóth T. (Klauz, 85.)

Gólszerzők: Rétyi (18. perc), Grabant (59. perc – 11-esből), Havas (67. perc), ill. Usakov (40. perc), Bozai (72. perc)

Sárga lap: Kesztyűs (35.), Kiss-Szemán (60.), Medgyesi (70.), ill. Lencsés (35.)

Vezette: Nyekita (Baghy, Máyer)

Fotó: www.bama.hu/Löffler Péter

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.