Csapatunk 2–2-es döntetlent játszott a hétközi fordulóban.

Szerda délután a ZTE FC II több NB  I-es visszajátszóval (Beke Péter, Kálnoki Kis Dávid, Köcse Bence, Majnovics Martin, Zimonyi Dávid) érkezett a Parkerdőbe. A mérkőzést mégis a mieink kezdték jobban. A csapatunkban először kezdő 18 éves Kökény Dorián lövésébe az utolsó pillanatban beleléptek a védők, majd a kisszögletből fiatal középpályásunk beadását Falusy Bálint sarokkal pörgette kapu mellé.

A 20. percben a vendégek kerültek előnybe, miután Zimonyi Dávid lövése a tizenhatos vonaláról egy védőn megpattanva a jobb alsóban kötött ki (0–1). Nem sokkal később Tóth Tibort ugratták ki remekül, ám a kimozgó kapus mellett nem tudta elpöckölni a labdát.

A 29. percben Kökény jó ütemben passzolt Wágner Richárdhoz, aki lefutva a védőket, majd a hálóőrt kicselezve a jobb alsóba gurított (1–1). A félidő végén Gere Zoltán nagyszerűen tálalt Tóth elé, aki a kapus mellett higgadtan a bal alsó sarokba helyezte a labdát (2–1).

Az 57. percben Papp László jobb oldali beadása után Beke Péter fejesét fogta Steer Bence. Aztán kapusunk előreívelt labdáját röviden csúsztatta haza a vendég védő, a szemfüles Tóth lecsapott a játékszerre, s Köcse mellett gurítva a jobb kapufát találta el.

A 69. percben Németh Dániel bal oldali beadását Sebestyén Lóránt készítette vissza az alapvonalról, amelyet Kálnoki Kis Dávid bólintott kapura, a fejest pedig Zimonyi közelről a hálóba juttatta (2–2).

Az ellentétes félidők után csapatunk 2–2-es döntetlent ért el a Zalaegerszeg II ellen, s immár három mérkőzés óta veretlen.

NB III Nyugati csoport, 8. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – ZTE FC II 2–2 (2–1)

Gárdony: Steer – Mód, Koronczi, Falusy, Emperger (Varga Zs., 80.) – Szabó B., Cziklin – Gere (Kiss L. 73.), Kökény (Király B., 60.), Wágner – Tóth T.

ZTE FC II: Köcse – Jóna, Sebestyén L., Kálnoki Kis D., Majnovics – Németh D., Dóczi, Szántó M. – Papp L., Beke (Fehér B., 79.), Zimonyi

G.: Wágner (29.), Tóth T. (40.), ill. Zimonyi (20., 69.)

Sárga lap: Gere (23.), Mód (46.), Wágner (59.), ill. Szántó (16.)

Vezette: Dombi (Deme, Holpár)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.