A Sopron kiütése után Pápára látogatott együttesünk a hétközi fordulóban.

A Pápa már a 7. percben megszerezte a vezetést: egy röviden kifejelt labda Oláh László elé került, aki nem tétovázott és a bal sarokba lőtt (1-0). Nem sokkal később Oláh duplázott, a támadó a bal kapufa segítségével tekert a hálóba (2–0).

A 16. percben először veszélyeztettünk: Hajas Attila kapta a jobb oldalon a játékszert, ziccerénél azonban a kapus a helyén volt. 
Négy perc múlva Oláh mesterhármast szerzett, a játékos egy utolsó passzig kijátszott támadást belsőzött öt méterről a kapuba (3-0). 

A 23. percben ismét ünnepelhettek a hazaiak, Szalai keresztlabdáját az egyik tétovázó védő és a kapus között szerezte meg Hajnal Gergely, akinek már csak az üres kapuba kellett gurítania (4-0). 

A térfélcsere után Zsirai Martin Nagy Zalán szögletét fejelte a kapu jobb oldalába (5-0). 

Hatvan másodperc múlva újabb pápai támadás végén Nagy lapos centerezését Kalász Milán lőtte nagy erővel a hálóba (6-0). 

NB III Nyugati csoport, 34. forduló

Pápai Perutz FC–Gárdony- Agárdi Gyógyfürdő 6-0 (4-0) 

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Szalai Cs. (Gasztos, 61.) – Nagy Z., Hanzl (Jurik 72.), Szilágyi (Kalász, 61.), Hajnal (Márton, 61.) – Katona, Oláh (Nagy K., 81.)

Gárdony: Czerula – Hajas, Koronczi (Bika, 64.), Földesi, Oláh (Kökény, 46.), Klauz – Hidvégi (Németh 46.), Emperger (Balogh B., 46.) – Damásdi, Tóth, Gere (Mód 46.)

G.: Oláh (7., 9., 20.), Hajnal G. (23.), Zsirai (55.), Kalász (71.)

Sárga lap: Klauz (85.)

Vezette: Bana (Kiss B., Perák)

Fotó: www.veol.hu

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.