Klubunk vasárnap Felcsúton játszik a Puskás Akadémia tartalékcsapatával.

Együttesünk az előző fordulóban emberhátrányban harcolta ki szezonbeli első pontját a Bicske ellen. Ezzel csapatunk megelőzte a tabellán az Andráshidát. A múlt hétvégén kiállított Tajti Balázs pedig kétmeccses eltiltás kapott, így ő biztosan nem lesz ott a vasárnapi bajnokin.

„Nagyon örülök, hogy a múlt hétvégén sikerült végre megszereznünk az első pontunkat. Ez mindenképpen lökést kell, hogy adjon nekünk a következő meccsekre. A Puskás Akadémia nehéz ellenfél lesz, de bízom benne, hogy akár az első győzelmünket is megszerezhetjük ellenük vasárnap” – mondta játékosunk, Tóth Tibor.

Következő ellenfelünk vasárnap 11 órakor a Puskás Akadémia FC II lesz. A felcsútiak 2 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel a 11. helyen állnak a bajnokságban. A gárda az előző körben 2–2-es döntetlent ért a ZTE FC II otthonában. A PAFC II keretét az akadémisták mellett olyan rutinos labdarúgók erősítik, mint a 36 éves Magasföldi József, a 33 éves Fodor Marcell, a 29 éves Czár Richárd, vagy az NB I-es csapattól visszajátszó brazil támadó, Weslen Júnior.

Együttesünkből több játékos: Balogh Balázs Bálint, Király Bence, Koronczi Bence, Szabó Balázs, Tajti Balázs és Tóth Tibor hosszabb-rövidebb ideig megfordult a Puskás Akadémián.

A két csapat a legutóbbi bajnokság során 2–2-es döntetlent játszott Felcsúton, míg a Parkerdőben a PAFC II nyert 4–0-ra.

NB III Nyugati csoport, 7. forduló

Puskás Akadémia FC II – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Időpont: 2021. 09. 12. (vasárnap) 11 óra

Helyszín: Felcsút, Puskás Akadémia, IV-es pálya

Vezeti: Takács R. (Deme, Tóth Cs.)

Fotó: www.pfla.hu

 

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.