Csapatunk két góllal kapott ki az Érdtől.

Az első félidőben nem alakultak ki igazán gólveszélyes helyzetek egyik kapu előtt sem. A mieinknél a támadások befejezésébe sok hiba csúszott. A térfélcsere után pedig már semmilyen veszélyt nem jelentettünk az ellenfél kapujára.

Bemutatkozó hálóőrünk, Czerula Dávid védéseivel sokáig meccsben tartotta csapatunkat. Azonban a 79. percben Németh Vince lövése irányt változtatva védőnkön a hálóba jutott (0–1). Aztán egy bal oldali szabadrúgásnál Gubacsi Zoltánt nem fogta senki, így az érdi játékos az ötös vonaláról zavartalanul csúsztathatott a kapuba (0–2).

Együttesünk továbbra is pont nélkül áll a bajnokságban.

NB III Nyugati csoport, 4. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Érdi VSE 0–2 (0–0)

Gárdony: Czerula – Mód, Koronczi, Földesi, Emperger – Szabó B., Tajti – Gere (Varga Zs.,  86.), Balogh B. (Tóth T., 57.), Király B. (Kiss L., 87.) – Wágner (Kökény, 80.)

Érd: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Varga T., Gera D. (Fügedi, 92.), Pallagi, Koós (Kovács B.,91.), Németh V. – Révész (Molnár D., 64.), Kertész B.

Sárga: Földesi (72.), Tajti (86.), ill. Gubacsi (46.), Németh V. (73.), Csiszár (90.)

G.: Németh V. (79.), Gubacsi (85.)

Vezette: Juhász B. (Bőhm, Szabó L.)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.