Új vezetőedzőnk a bajnokaspiráns otthonában mutatkozik be csapatunk élén.

Helm András vette át a gyenge szereplés miatt menesztett Bojan Lazics helyét klubunk kispadján. Az új szakvezető első meccse szerda 16 órakor a bajnoki címért küzdő VLS Veszprém ellen lesz idegenben. A MOL Magyar Kupa programja miatt az előző hétvégén nem rendeztek NB III-as mérkőzéseket, így csapatunk másfél hét után léphet újra pályára.

„Két és fél évet töltöttem az előző csapatomnál, ahol sok jó élményben volt részem, de kiestünk. Ezért új együttest kerestem. Nagyon örülök, hogy Gárdonyba igazoltam. Itt elképesztőek a körülmények. Szerintem remek csapatunk van, az eddigi eredményeink nem tükrözik igazán a valódi képességeinket. Elég jó a keretünk, hogy a középmezőnyben legyünk. A múlt héten edzőváltás történt, remélem ez pozitív hatással lesz a társaságra. Örülök, hogy az Érd ellen megkaptam a lehetőséget az előző fordulóban. Sokáig jól tartottuk magunkat, ám egy megpattanó lövéssel vezetést szerzett az ellenfél, s ebből nem tudtunk felállni. Nagyon sajnálom ezt a vereséget. Remélem, a szezonban minél többet tudok majd játszani. Következő ellenfelünk nagyon jó gárda, a bajnoki címért küzd, de mi pontokkal akarunk hazatérni Veszprémből” – fogalmazott az előző bajnoki fordulóban debütáló kapusunk, Czerula Dávid.

A veszprémi gárda három győzelemmel (Komárom 2–0, Bicske 0–2, PAFC II 2–1) indította a szezont, aztán a 4. fordulóban váratlanul 1–0-s vereséget szenvedett Zalaegerszegen a ZTE FC II-től. A piros-kék együttes a negyedik helyről várja a folytatást. Ellenfelünk a bajnoki szünetben a MOL Magyar Kupában játszott. Múlt szombaton 7–2-re győzött a megyei első osztályú Balatonalmádi vendégeként, s bejutott a kupa harmadik körébe.

A két gárda az előző idényben Veszprémben 1–1-es döntetlent játszott, a Parkerdőben a vendégek győztek 5–1-re.

NB III Nyugati csoport, 5. forduló

VLS Veszprém – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Időpont: 2021. szeptember 1. (szerda) 16 óra

Helyszín: Veszprém, Városi Stadion

Vezette: Farkas T. (Urgyán, Molnár I.)

Fotó: Gárday Balázs

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.