Szezonbeli első győzelmére hajt csapatunk vasárnap Székesfehérváron.

Klubunk a bajnokság első két fordulójában két erős ellenféllel játszott (BVSC, Nagykanizsa). A mieink a bajnoki címre hajtó fővárosiak és az előző szezon negyedik helyezettjének dolgát is megnehezítették, de sajnos pontot nem szereztek. A szezonbeli első győzelmünket a MOL Fehérvár FC II elleni megyei derbin gyűjtenék be Lazics Bojan fiai.

„Nagyon jól érzem magam a klubnál, itt minden megvan ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, s sikeresek legyünk. A csapat motivált, egységes, összetartó, éhesek vagyunk a sikerre. Egy pici szerencsével ez meg is lesz, ezért dolgozunk keményen.  Bízom benne, ha megszerezzük az első győzelemünket, akkor kicsit megnyugszunk, és majd jönni fog utána a többi siker is! Százszázalékosan azon vagyunk társaimmal, hogy az együttes a legjobb helyen végezzen majd a szezon végén” – mondta Wágner Richárd, aki a Nagykanizsa ellen az első gólját lőtte egyesületünk színeiben.

Játékosaink közül Balogh Balázs Bálint, Balogh Benedek, Falusy Bálint, Király Bence, Koronczi Bence, Mód Ádám, Szabó Balázs, Tajti Balázs és Tóth Tibor hosszabb-rövidebb ideig megfordult a székesfehérváriak utánpótlásában.

Vasárnapi ellenfelünk otthona és csapatunk pályája között csupán 20 km-re van egymástól. A székesfehérváriak az első körben otthon 2–0-ra kaptak ki a Puskás Akadémia FC II elleni presztízsmeccsen, majd Dinnyés Olivér góljával az utolsó pillanatban 3–2-re győztek Zalaegerszegen.

A legutóbbi bajnokság során a két gárda párharcában két székesfehérvári siker született. A Parkerdőben 1–0-ra, Székesfehérváron pedig Elek Ákos duplájával 3–0 győztek a piros-kékek.

Klubunk az előző szezonban a „Vidi” NB I-es gárdájával is játszott. A MOL Magyar Kupa 7. fordulójában Nikolics Nemanjáék látogattak a Parkerdőbe, s bár jól tartottuk magunkat a fehérváriak végül 4–1-es sikerrel jutottak tovább.

NB III Nyugati csoport, 3. forduló

MOL Fehérvár FC II – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Időpont: 2021. augusztus 15. (vasárnap) 11 óra

Helyszín: Székesfehérvár, MOL Fehérvár FC edzőközpont

Vezeti: Molnár R. (Molnár I., Frank)

Fotó: Bohus Viki

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.