Az NB I-es Paks tartalékcsapata ellen játszottuk a harmadik felkészülési mérkőzésünket.

Az NB III Közép csoportban szereplő Paksi FC II erős kerettel érkezett a Parkerdőbe. A 4–2-es vendég győzelmet hozó találkozón több próbajátékosunk is szerepet kapott. A jó iramú mérkőzés első félidejében kiegyenlített játék folyt, majd a térfélcsere után több helyen változtattunk.

Csapatunknál lezárult a próbaidőszak. A jövő heti felkészülési mérkőzésre már csak az utolsó finomítások maradtak a Komárom elleni bajnoki előtt.


Felkészülési mérkőzés

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Paksi FC II 2–4 (1–1)

Első félidő: Erdélyi – Balogh P., Koronczi, Ujvári, Sárossy – Rodenbücher, Fehér I. – Kercsó – Zsigmond B., Rigó, Patócs

Második félidő: Nyári – Szabó B., Ujvári, Rodenbücher, Cziklin – Balogh B., Polonyi – Miskei – Nagy B., Tóth T., Király B.

G.: Patócs, Király B.

Balogh Zsolt szakmai vezető: „Erős gárdával játszottunk hasznos mérkőzést. Most nem a végeredmény volt a legfontosabb. Mindenkinek lehetőséget adtam.  Véget ért a csapat számára a próbaidőszak. Az utolsó felkészülési találkozón már az idei első bajnoki kerül előtérben.”


Fotó: Gárday Balázs

Köszönjük támogatásukat

Magyar Labdarúgó-szövetségAgárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt.Gárdony Város Önkormányzata

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.